Adgangskode

Hvordan skifter jeg min adgangskode?

Du kan skifte din adgangskode, når du er er logget ind i webapplikationen. Du skifter din adgangskode ved at klikke på tandhjulet i øverste højre hjørne og vælge ‘Skift adgangskode’.

skift adgangskode

Du indtaster din nuværende adgangskode og derefter en ny adgangskode. Du gentager den nye adgangskode og gemmer ændringerne ved at klikke ‘Gem ændringer’ under ‘Handlinger’ i højre panel.

Således skifter du din adgangskode til din bruger i Minuba.

Glemt adgangskode

Gå til login-siden på minuba.dk og klik ‘Glemt din adgangskode’. Du indtaster din mailadresse og klikker på ‘Fortsæt’. Din adgangskode er nu nulstillet og du vil modtage en mail med et link til at oprette en ny adgangskode. Klik på linket og følg anvisningerne.

Velkomstmail og opsættelse af adgangskode

Når du opretter en ny bruger bliver der ikke genereret et password automatisk, så brugeren kan derfor ikke logge ind i systemet. Du har to muligheder for at oprette en adgangskode til brugeren:

• Send en velkomstmail til brugeren, som giver brugeren mulighed for selv at oprette et password
  • Opret et password til brugeren på den pågældende brugerprofil og udlever passwordet til brugeren
For begge muligheder skal du gå ind på den pågældende brugerprofil under ‘Brugere’. Den pågældende bruger vælges ved at klikke på navnet eller på ‘Vis’ ude i højre side af linjen for den pågældende bruger. ‘Vis’ bliver synlig når musen holdes over linjen. På den åben brugerprofil har du mulighed for at vælge ‘Gensend velkomstmail’ under ‘Brugeroplysninger’ hvilket automatisk sender en velkomstmail til brugerens email.
Via et link i denne mail har brugeren mulighed for at oprette et password. Anden mulighed er at vælge ‘Skift password’ under ‘Handlinger’ i højre panel. Vælges denne mulighed åbnes et vindue, hvor du skal indtaste en adgangskode på minimum 8 tegn. Koden gentages og du klikker ‘Godkend’ for at oprette adgangskoden.