Adgangskode | Sådan opretter eller ændrer du dit password

Adgangskode

Hvordan skifter jeg min adgangskode?

Du skifter dit password ved at klikke på tandhjulet i øverste højre hjørne når du er logget ind via computeren og vælger ‘Skift adgangskode’.

skift adgangskode

Du indtaster din nuværende adgangskode og derefter en ny kode. Du gentager den nye kode og gemmer ændringerne ved at klikke ‘Gem ændringer’ under ‘Handlinger’ i højre panel.

Glemt adgangskode

Når du står på login siden skal du klikke på ‘Glemt din adgangskode’. Du indtaster din mailadresse og klikker på ‘Fortsæt’. Din adgangskode er nu nulstillet og du vil modtage en mail med et link til at oprette en ny kode. Klik på linket og følg anvisningerne.

Velkomstmail og opsættelse af adgangskode

Når du opretter en ny bruger bliver der ikke genereret et password automatisk, så brugeren kan derfor ikke logge ind i systemet. Du har to muligheder for at oprette en kode til brugeren.

• Send en velkomstmail til brugeren, som giver brugeren mulighed for selv at oprette et password
  • Opret et password til brugeren på den pågældende brugerprofil og udlever passwordet til brugeren

For begge muligheder skal du gå ind på den pågældende brugerprofil under ‘Brugere’. Brugeren vælges ved at klikke på navnet eller på ‘Vis’ ude i højre side. Inde på brugerprofilen har du mulighed for at vælge ‘Gensend velkomstmail’, hvilket sender en velkomstmail til brugerens email. Via et link i denne mail har brugeren mulighed for at oprette et nyt kodeord.

En anden mulighed er, at vælge ‘Skift password’ under ‘Handlinger’ i højre panel. Så åbnes et vindue, hvor du skal indtaste en kode på minimum 8 tegn. Koden gentages og du klikker ‘Godkend’ for at oprette adgangskoden.

Forrige artikel: ‘Rediger eller slet bruger’Næste artikel: ‘Udvidede bruger indstillinger (API og kalender synkronisering)’