Velkommen til Thomas Nordby - Country Manager i Norge - Minuba

Velkommen til Thomas Nordby – Country Manager i Norge

Thomas Nordby SE Country Manager

Byd stort velkommen til Norges nye Country Manager, Thomas Nordby. Thomas begyndte i Minuba i maj og er allerede i fuld sving med at udbrede Minuba til norske håndværks- og servicevirksomheder.

Lær ham bedre at kende lige her.

Thomas Nordby

Hvilken baggrund har Thomas?

Thomas har en bachelor fra BI i Oslo indenfor økonomi. Desuden har han en bred viden inden for it-systemer: "I 15 år har jeg hjulpet både offentlige og private virksomheder igennem salget af it-løsninger fra Dell, Trend Micro og Forcepoint."

De sidste år har Thomas i sit arbejde haft fokus på sikkerhedsløsninger og GDPR. Thomas har også erfaring inden for ledelse, blandt andet fra fem år i forsvaret, hvoraf han i tre år var officer. Han fortæller: "Det har styrket mig som person, sælger og leder."

Hvad bliver din rolle i Minuba?

Thomas begyndte i maj som Country Manager for Norge. Han er glad for at være kommet i gang og fortæller: "Det er en stor glæde at blive en del af Minuba."

Thomas har fulgt Minubas rejse og han udtrykker: "Jeg tror, at både kulturen og teknologien i Minuba er unik på markedet i dag."

Hvad glæder du dig særligt til at komme i gang med?

"Som landechef vil mit fokus være på at skabe gode samarbejdspartnere og hjælpe vores kunder med at få en mere enkel hverdag ved at digitalisere deres arbejdsprocesser."

 

Velkommen ombord  Thomas!