Velkommen til to nye supportere, Kasper og Maja! - Minuba

Velkommen til to nye supportere, Kasper og Maja!

Velkommen til to nye supportere, Kasper og Maja

Byd velkommen til to nye kundesupportere, Kasper og Maja Minuba arbejder altid på at give vores kunder den bedste service. Vi oplever en stor interesse, som har sat ekstra gang i vores supportafdeling. Byd derfor velkommen til vores to nye kundesupportere. Vi er glade for at have jer med ombord!

Lær dem begge bedre at kende nedenfor.

 

Kasper Klarskov

Kasper skal sidde i supportafdelingen og hjælpe kunder der ringer og skriver ind. Han har en baggrund som multimediedesigner og webudvikler, og har bl.a. arbejdet med udvikling af hjemmesider samt arbejdet med både html, css og javascript.

Tidligere har han siddet i Nets' kundeservice, hvor han supporterede erhvervskunder. Derudover har han også arbejdet bl.a. app-udvikling og landing pages til kampagner. Derfor er Kasper helt klar på at hjælpe Minuba-kunderne.

Hvorfor har du valgt Minuba?
"Jeg søgte, fordi at det er en spændende virksomhed i stor vækst, med arbejdsopgaver der matcher det, som jeg elsker at lave."

Desuden er Kasper også vild med det sociale fællesskab og fortsætter:
"Efter at have mødt Minubas medarbejdere bliver man glad i låget over at møde på arbejde, og jeg glæder mig til nye spændende opgaver. Alle man møder har et særligt drive i sig, der smitter af, og man kan mærke, at der er en dyb passion for Minuba."

Kasper glæder sig til at komme i gang, og til at udvikle sig både personligt og professionelt indenfor de emner, som han har den største interesse for. Han fortæller: "Jeg bliver en del af et team, der alle arbejder på at give kunderne et solidt system til deres virksomhed."

Hvordan skaber du værdi til Minuba?
"Jeg bringer først og fremmest en imødekommende og grundig service oplevelse for kunderne og sikrer de får det optimale ud af brugen af Minuba. Jeg ønsker at være med til at få kunderne til at føle sig trygge når de tager fat i supporten. Det skal gerne føles, som når man ringer efter rådgivning hos en god ven."

Kunne du tænke dig at høre mere om Minuba eller Kaspers nye job hos Minuba, kan han kontaktes på tlf.: 7070 2037 eller e-mail: kak@minuba.dk

Velkommen til Kasper Klarskov
Maja B. Stürup

Maja B. Stürup

Maja er vild med god kundeservice, og fortæller, at hendes interesse for god kundeservice begyndte, da hun arbejdede som rejseleder hos Bravo Tours: "Det var her, at jeg opdagede, hvor meget jeg brænder for GOD kundeservice – at give kunderne mere, end de forventer."

Hun er uddannet cand.mag. i kommunikation og psykologi fra RUC, og kommer senest fra en stilling som kundeservicemedarbejder i marketingafdelingen hos Kræftens Bekæmpelse.

Hvad skal du lave hos Minuba?
"Jeg skal være med til at sørge for, at Minubas kunder altid oplever at få det ekstra krymmel i forhold til den support, de modtager. De skal altid have lyst til at give os 13 i karakter – den gamle skala, hvor 13 dækker over den usædvanligt selvstændige og udmærkede præstation."

Hun fortsætter: "Derudover skal jeg udnytte min kommunikationsfaglige baggrund til at være med til at sørge for, at Minubas kommunikation til kunderne altid spiller max."

Hvorfor valgte du Minuba?
Maja valgte Minuba, fordi at hun gerne vil med på rejsen. Hun fortæller: "Hos Minuba virker der til at være en sindssygt god stemning. Alle tager arbejdet meget seriøst samtidig med, at de har det sjovt. Jeg er vild med Steffens (Minubas kundeservicechef) tilgang til kundeservice – tanken om altid at give kunderne det ekstra og sørge for, at de hver evig eneste gang føler sig godt taget imod, hørt, forstået og hjulpet."

Dagligt vil hun arbejde for at give kunderne en god serviceoplevelse, og fortæller: "De skal føle Minubas troværdighed gennem supporten, og her kan jeg virkelig gøre en forskel. Jeg yder altid en super service og sørger for, at barren bliver sat højt for serviceniveauet. Derudover er jeg super skarp rent kommunikativt og kan tilføje værdi til både kunder og Minuba herved. Kunder bliver glade af god kommunikation, og glade kunder betyder et glad Minuba."

Har du et spørgsmål til Maja, eller vil du høre mere om hendes stilling? Kontakt hende på tlf: 7070 2037 eller på e-mail: mbs@minuba.dk

Velkommen til Kasper og Maja! Vi er glade for at have jer med ombord.