Fakturering

Fanen ‘Fakturering’ giver dig et overblik over følgende:

• Fakturakladder på igangværende sager, der er klar til acconto-fakturering
  • Fakturakladder på afsluttede sager, der er er klar til endelig fakturering
  • Godkendte fakturaer
  • Rykkere
  • Betalte fakturaer

Det er muligt at åbne fakturaen for de enkelte sager, ved at klikke på beskrivelsen af en enkelt sag eller ved at klikke på ‘Vis’ ude i højre side af linjen. ‘Vis’ bliver synlig når musen holdes hen over linjen.

Derudover, er det muligt at vælge hvilke sektioner, der ønskes vist i oversigten. Hvis du ikke ønsker at se sektionen med fakturakladder på igangværende sager, markeres dette sektionsnavn i bjælken øverst på siden. De sektioner, der i bjælken ikke er markeret med orange  er skjult i oversigten. De enkelte sektioner kan vises igen, ved at klikke på sektionsnavnet i bjælken så de markeres med orange.

fakturering i Minuba

Du kan vælge mellem at få vist enten 10, 25, 50 eller 100 elementer i hver sektion ad gangen.

Knappen Import/eksport bruger du til at importere samt eksportere fakturaer.

Knappen Udlign fakturaer bruger du hvis du ønsker at udligne flere fakturaer samtidigt. Fakturaerne markeres på linjerne, her vil de skifte farve til grå eller mørkere rød hvis de er overskredet på forfaldsdatoen. Herefter klikkes på knappen udlign fakturaer.

Der vil nu komme en dialogboks frem der beder dig indsætte dato for udligningen og her har også mulighed for at indsætte en bemærkning.

Vær opmærksom på at dato og bemærkning vil være den samme på alle valgte fakturaer.

Forrige artikel: ‘Arbejdstidstyper, tillægstyper og fraværstyper’ Næste artikel: ‘Lav en fakturakladde’