Sådan udligner du fakturaer

I følgende artikel gennemgår vi, hvordan du i Minuba kan udligne en faktura direkte fra faktureringsfanen på to forskellige måder.

Første måde er ved at klikke på udlignings-knappen i ’Handlinger’ kolonnen yderst til venstre på den faktura, du ønsker at udligne.

Den anden måde er ved at markere en eller flere fakturaer ved at klikke et vilkårligt sted på dens linje, hvorefter de vil blive markeret i mørkere farve (grå ved ikke forfaldne og mørkerød ved forfaldne).

Når fakturaerne er markeret klikker du på knappen ’Udlign fakturaer’ i hovedmenuen.

I begge tilfælde vil du efter klikket på knappen få en dialogboks frem, hvor du kan vælge en dato for udligningen samt muligheden for at skrive en bemærkning. Ved metode to gives dato og bemærkning til alle valgte fakturaer.

Nu har vi gennemgået, hvordan du kan udligne fakturaer direkte fra faktureringsfanen i Minuba.