Sådan laver du en fil til indlæsning af timeløn i Danløn

I Minuba har du mulighed for at eksporterer en fil med jeres timeløn til lønsystemet Danløn.

Denne vejledning fra Danløn forklarer, hvilke lønkoder Danløn forventer at modtage.

Klik her for vejledning.

For at eksporterer din timeløn til Danløn, klikker du på tandhjulet og vælger Timesedler.

Herfra kan du klikker “Eksport” op i toppen af skærmen.

Du får nu mulighed for at vælge en periode, hvad der skal eksporteres og hvilket eksportformat.

I “Eksportformat” har du mulighed for at vælge Danløn, så når du trykker på “OK”, bliver der sendt en fil til Danløn.