Hvordan planlægger jeg mine medarbejderes tid i ‘Planlægning’?

Vi arbejder altid på at gøre Minuba, herunder planlægning i Minuba, nemmere og mere overskueligt for dig.
I følgende artikel gennemgår vi, hvordan du planlægger dine medarbejderes tid under ‘Planlægning’ i Minuba.

Se videoen og lær, hvordan du bruger Planlægning effektivt.

*Bemærk at du vil se kolonnetabellen til venstre, hvor den i videoen vises til højre. Dette har ingen indflydelse på funktionaliteten.
Først og fremmest er ordrelisten blevet flyttet til venstre side af skærmen. Dette skaber et bedre flow, eftersom vi nu følger læseretningen.

Venstrestilling af kolonnetabellen

Kolonnetabellen med visning af ‘Aktive ordrer i den valgte periode’ er flyttet fra højre side af skærmen til venstre, for at følge læseretningen. Derudover gør den nye placering af tabellen det også hurtigere at trække dine medarbejdere over på sager.

Hvis tabellen på din skærm fortsat vises til højre, er det nødvendigt at rydde op i din browserdata (clear cache). Hvis du bruger Chrome, skal du klikke ‘Shift’ + ‘Ctrl’ + ‘Delete’. Det renser hukommelsen af din browserdata, således at du får vist kolonnen til venstre.

Vælg en ordre

Det er nu muligt at vælge en ordre ved blot at trykke på den i ordrelisten. På billedet nedenfor har vi valgt den øverste ordre. Tilknyttede medarbejdere vil nu blive vist øverst i planlægningen, og de resterende vil blive vist nedenunder. Ligeledes vil tidsregistreringer, der ikke har noget med den valgte ordre at gøre, blive grå. Det er også muligt at gå direkte til arbejdssedlen ved at trykke på den lille pil i højre side af den valgte ordre.

Tilknyt og fjern medarbejder på en valgt ordre

Det er let at tilknytte og en medarbejder fra en ordre. Dette gør du ved at klikke og derefter trække en medarbejder over på den valgte ordre.

Hvis medarbejderen allerede er tilknyttet til ordren og du trækker ham over på sagen igen, vil han blive fjernet fra sagen.

Nu har vi gennemgået, hvordan du nemt planlægger dine medarbejderes tid under Planlægning. Rigtig god arbejdslyst!

Læs også:

> Opret tilbud direkte fra Planlægning

> Gennemgang af kolonnetabel under Planlægning

> Hvordan benytter jeg Planlægningsværktøjet?