Microsoft Outlook (PC)

Følg disse trin for at synkronisere din Minuba kalender med Microsoft Outlook:

1. Klik på ‘Åbn kalender’
2. Klik på ‘fra internet’

3. Indsæt linket, som du kan finde i Minuba under Administration ? Brugere ? vælg den bruger du ønsker ? Kalender synkronisering og kopier linket og klik ‘Tilføj

Obs. ! Denne funktion er kun tilgængelig for administratorer. Kontakt din administrator, og spørg efter dit link.

4. Navngiv kalenderen, klik OK og derefter klik Afslut.

Som standard synkronisere outlook hvert 30 min, hvis du ønsker at ændre disse tider skal du slå dette fra når du tilføjer kalenderen. Det gør du ved følgende:

1. Du klikker på “Avanceret”

2. Du fjerner det flueben som sætte hvornår kalenderen skal synkronisere.

3. Du indstiller hvilket tidspunkt du ønsker “internetkalendere” skal synkronisere. Det gør du under indstillinger -> Avanceret -> Send og Modtag.
Her kan du indstille hvad tidspunkt du ønsker at “internetkalendere” skal synkronisere.

4. Eventuelt, hvis du i forvejen har en anden kalender du gerne vil have lagt sammen med Minuba kalenderen, kan du klikke på pilen der peger mod venstre ved navnet på den nye kalender.