Hvordan genererer du kontoudtog for kunder?

I denne artikel gennemgår vi, hvordan du kan generere et kontoudtog for dine kunder i Minuba.

Er du i tvivl om, hvad dine kunder skylder dig? Du kan nemt trække et kundekontoudtog på dine kunder, hvor du kan få en specifikation af, hvor meget de skylder dig. I forbindelse med årsafslutningen er det en god idé, at løbe sine tilgodehavende igennem. Til de kunder, som ikke har betalt i noget tid, kan det hjælpe at fremsende et kontoudtog. Det gør det nemmere for jeres kunder, at forholde sig til og i de fleste tilfælde, vil det være nemmere for dem at afstemme og herefter betale det de skylder jer.

Et kontoudtog i Minuba er et udskrift af kontooversigten på en kunde, der viser indbetalinger og udbetalinger på kundekontoen. Med et kontoudtog kan du nemt holde overblik over aktiviteter på dine kunder, dermed overskueliggøre indbetalinger og udbetalinger, også kaldet debetposter og kreditposter.

Endvidere er kontoudtoget fordelagtigt at anvende, når du skal aflægge dit årsregnskab.

Minuba kan generere et kontoudtog ved at gøre følgende:

1. Klik på Tandhjulet
  2. Vælg Kunder
  3. Klik på den relevante kunde.
  4. Scroll ned til Kontoudtog, eller klik på Kontoudtog under Genveje til højre på siden.

Du kan også eksportere til Excel, ved at klikke på Eksporter kontoudtog knappen. Et nyt vindue åbnes, hvor du kan angive perioden, både start- og slutdato er inklusive.

Vi har nu gennemgået, hvordan du generere et kontoudtog for en kunde i Minuba. Rigtig god arbejdslyst!