Konsolider valgte linjer i Minuba

I Minuba har du mulighed for at sammenlægge ensartede linjer og dermed skræddersy din faktura.

Se videoen og bliv skarp på, hvordan du konsolidere udvalgte linjer på din fakturakladde:

Følgende gennemgår, hvordan du konsoliderer udvalgte linjer på din fakturakladde.

Gå til dine fakturalinjer på din fakturakladde:

Konsolider linjer på faktura

Når du klikker på de tre vandrette linjer til højre, får du en menu frem med mulige funktioner:

Konsolider valgte

Du kan nu vælge mellem følgende muligheder:

• Konsolider fakturalinjer (sammenlægge ens registreringer) – Åbner en dialog hvor du kan vælge de kriterier, du vil bruge ved konsolidering.
  • Sortér linjer – Åbner en dialog, hvor du kan vælge sorterings prioriteter.
  • Vælg felter – Åbner en dialog hvor du kan vælge hvilke felter tabellen skal vise/skjule.
  • Sæt avance på alle linjer – Åbner en dialog hvor du kan skrive en avance i %, som vil blive overført til alle linjer.
  • Sæt rabat på alle linjer  – Åbner en dialog hvor du kan skrive en rabat i %, som vil blive overført til alle linjer.
  • Slet alle materialer – Vil slette alle materialeregistreringer.

Når du har udvalgt linjer til konsolidering og vælger  ‘Konsolider linjer’ vil ‘Valgte Linjer’ være valgt i den dialog som åbnes. Herefter kan du vælge den konsolideringsmåde du ønsker for disse linjer:

Konsoliderings mulighed

De udvalgte linjer vil herefter sammenlægges ud fra din valgte konsolideringsmåde. Vælger man f.eks. “varenr, stkpris og beskrivelse”, vil Minuba lægge linjerne sammen, hvis varenummer, salgsprisen og varens beskrivelse er identiske.

På denne måde kan du skræddersy din faktura i Minuba.