Hvor kan jeg finde auth-nøgle til API henne?

Auth nøgle til API

Nøglen bruges til at give andre afgang til at opdatere og rette i jeres information i Minuba via Minuba API’et.

For eksempel kan en flådestyringsleverandør bruge Minuba API’et med jeres nøgle til at sende jeres kørsler fra deres system over til Minuba. I vil herefter kunne se dem under ’Min tid’.

Genere auth nøgle til api

Auth-nøglen findes under siden ”rediger bruger”. For at komme til denne side skal du gøre følgende:

1. Du skal være logget ind i din Minuba konto.
  2. Klikke på tandhjulet i øverste højre hjørne.
  3. Klik på ”Administration”.
  4. Klik på ”Brugere”.
  5. Vælg den bruger som i gerne vil genere auth-nøglen til. Nøglen vil give samme adgang som denne bruger har rettighed til. Hvis der ønskes, at nøglen skal give fuld adgang, så skal en bruger med administrator rolle vælges.
  6. Gå ned til sektionen ”Udvidede indstillinger”.
  7. Klik på Knappen ”Lav ny nøgle”.
  8. Gem ændringerne.
  9. Nu kan du give nøglen videre.

API auth nøgle artikel