Indkøb på appen - Minuba

Indkøb på appen

Overblik over indkøb på app’en

Du kan få et overblik over alle dine indkøbsfakturaer, både de faktura du har modtaget direkte fra dine grossister og de faktura du selv har indlæst så du hurtigt kan se, hvilke fakturaer der er behandlede og hvilke der mangler at blive behandlet.

Du kan finde overblikket ved at gå til listemenuen oppe i venstre hjørne og derefter trykke på ”Indkøb”.

Indkøbsfaktura i Minubas app

Herefter vil du blive ført over til en ny side, hvor du kan se alle dine indkøbsfaktura.

Du har mulighed for at vælge, hvilken status du gerne vil have vist ved at vælge mellem fanerne ’Indkomne’, ’Delvist behandlet’, ’Afventer’ eller ’Arkiverede’.

Du kan søge efter en specifik faktura og sortere dine faktura. Klik på ’Fakturadato’ og se liste med de forskellige sorteringsmuligheder.

Indkøbsfaktura i Minubas app

Du kan få vist den enkelte faktura ved at klikke på de tre prikker til højre for fakturaen på listen.

Idkøbsfaktura i Minuba App

Klik på ’Vis indkøbsfaktura’ for at få vist fakturaen så du kan godkende eller afvise den. Eller klik på ’Afvis faktura’ for at afvise fakturaen direkte.

Godkend en indkøbsfaktura

Klikker du på ”Vis faktura” kommer du til overblikket for indkøbsfakturaen. Her kan du se fakturaen i detaljer; f.eks. om den er ordrerelateret, og dens fakturalinjer.

I bunden af siden kan du vælge at godkende fakturaen eller afvise den, hvorefter du enten kan gå til den næste faktura på listen, eller gå tilbage til fakturaoversigten.
Husk! Hvis du skal godkende fakturaen, skal du ”hakke af” i ”Vælg alle” feltet over fakturalinjerne.

Overfør linjer fra en indkøbsfaktura til flere arbejdssedler

Hvis du vil overføre fakturalinjerne fra en indkøbsfaktura, kan du enten vælge enkelte linjer du vil have overført, eller vælge dem alle. Hvis du vil have splittet linjerne op på flere ordrer, så vælger du først ordren de skal overføres til på fakturaoverblikket.

Når du har valgt de linjer du vil have overført, så klikker du på godkend linjer i bunden.

Du kan nu gå tilbage til overblikket og vælge en ny ordrer, som du kan overføre andre linjer til.

Fakturadetaljer

Når du er inde på en indkøbsfaktura, kan du se detaljerne på fakturaen ved at klikke på fanen øverst, hvor der står ”Fakturadetaljer”.
Dette vil give dig et overblik over fakturaens informationer, så som: Leverandør, fakturadato, fakturanummer, ordre-nummer for sælger, reference-nummer på ordren, udstedelsesdato for ordren, ansvarlig medarbejder, samt beløb inklusiv og eksklusiv moms.

Hvis man vil se den originale faktura, kan man klikke på knappe ”Vis Faktura”.