Hvordan opretter jeg flere forskellige timepriser?

I følgende artikel gennemgår vi, hvordan du opretter forskellige timepriser i Minuba.

Du kan oprette alle de timepriser, som du har brug for.

Timepriserne/timesatserne opretter du som Egne Materialer. For at oprette nye timepriser gør du følgende:

Klik i højre hjørne på “Tandhjulet” -> “Administration” -> “Materialer”.

Her ser du listen af jeres egne timer og materialer. Vil du rette et materiale, så hold musen over linjen og klik på “Ret”

For at oprette en ny klikker du på “Opret ny” -> “Tilføj nyt materiale”. Skriv nummer, navn, kostpris og salgspris. Husk at sætte flueben i “Materiale til timeregistrering”, hvis materialet skal bruges til timeregistrering.

egne materialer opret ny og ret

For at tildele en timesats til en specifik medarbejder skal du gøre følgende:
Klik i højre hjørne på “Tandhjulet” -> “Administration” -> “Brugere”.

Vælg den bruger du ønsker at give en særlig timesats og klik “Vis”. Under ansættelsesperiode vælger du den ønskede timesats.

ansættelsesperiode

Nu har vi gennemgået, hvordan du nemt opretter forskellige timepriser i Minuba.