Hvordan opretter jeg en quickordre i Minuba? - Minuba

Hvordan opretter jeg en quickordre i Minuba?

Under ‘Planlægning’ har du mulighed for at oprette en quickordre. Altså en ordre, der ikke allerede findes i systemet, men som du gerne vil oprette hurtigt uden at skulle bruge ’Opret ny’-knappen.

Hvis du klikker på det tidspunkt, dato og medarbejder, hvor du gerne vil have lagt ordren ind, får du den almindelige boks frem til at planlægge medarbejderens arbejdstid. I stedet for at vælge en eksisterende ordre, klikker du på [Opret ny ordre]:

Quickordre - [Opret ny ordre]

Opret ny ordre

Du får nedenstående billede frem, når du klikker på [Opret ny ordre]. Her du kan oprette en ordre med ordretype, -overskrift, arbejdsbeskrivelse, kundeoplysninger og medarbejdere:

Quickordre - opret selve ordren

Når alt er udfyldt, klikker du på ’Godkend ordre’ og ordren vil være oprettet. Nu kan du planlægge eller registrere tid på den. Du har selvfølgelig også muligheden for at gå direkte til den nye arbejdsseddel:

Quickordre - planlæg eller registrer tid

Du er nu klar til at begynde at arbejde med quickordrer i Minuba – rigtig god arbejdslyst!