Hvordan fungerer integrationen til SEAS-NVE?

I følgende artikel gennemgår vi, hvordan integrationen til SEAS-NVE fungerer.

Når du har opsat integrationen til SEAS-NVE, kan du overføre dine kunder fra SEAS-NVE til Minuba. Det gør du ved at klikke på tandhjulet og klikke på ‘Kunder‘. Vælg knappen ‘Import/eksport‘ og herefter ‘Importer kunder fra SEAS-NVE‘:

SEAS kunder

Det kan tage lidt tid at hente alle kunder fra SEAS-NVE. Hvis importen mislykkes, bør du undersøge om dine SEAS-NVE indstillinger er korrekt sat op.

Når alle kunder er overført til Minuba, kan du bruge dem til at oprette SEAS-NVE udkald.

SEAS-NVE udkald
Når du skal oprette SEAS-NVE udkald klikker du på ‘Opret ny‘ øverst i højre hjørne og vælge ‘SEAS-NVE udkald‘:

Opret ny SEAS-NVE

Herefter vil du blive taget til en side, som er lavet kun til oprettelse af SEAS-NVE udkald. På udkaldet kan du søge efter din importerede SEAS-NVE kunders navn og adresse.
Når du har fundet kunden, vil siden opdateres med alle informationer relateret til kunden og serviceaftalen. Klik herefter på ‘Opret udkald‘ til højre på siden.

SEAS-NVE Hovedeftersyn
Du vil blive notificeret omkring SEAS-NVE hovedeftersyn via e-mail, når de bliver oprettet i SEAS-NVE. Du kan overføre disse opgaver til Minuba ved at gå ind i ‘Overblik‘ og finde knappen ‘Importer ordre fra SEAS-NVE‘.

Seas importer ordre

Når du trykker på knappen, overfører du alle hovedeftersyn, du har liggende til Minuba. Hovedeftersynene vil dukke op som ordre i ‘Overblik‘.

Om SEAS-NVE arbejdssedler
SEAS-NVE arbejdssedler fungerer som normale arbejdssedler. Det vil sige, at alle materialer, som står på fakturaen, vil blive sent til SEAS-NVE, når fakturaen godkendes.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt en arbejdsseddel er SEAS-NVE relateret, kan du altid se efter under ‘Genveje‘ i arbejdssedlens højre side.

Seas genveje

Send en regning tilbage til SEAS-NVE

Når man skal sende forbrug afsted til SEAS-NVE gøres det via at godkende fakturaen, som ligger på arbejdssedlen. Det er ikke nødvendigt at sende den på e-mail eller via offentlig faktura.

Hvis du ikke har nogen materialer at sende til SEAS-NVE så skal du tilføje en fakturalinje med 0 i total som på billed:

Således fungerer integrationen til SEAS-NVE. Rigtig god arbejdslyst!