Hvad gør jeg, hvis jeg har glemt min adgangskode?

Hvis du er på webapplikationen, så gå ind på www.minuba.dk, klik på “Login” i menuen og tryk på linket: “Glemt din adgangkode?” og følg instruktionen.

Hvis du er på app’en, så kontakt en administrativ minubabruger, og bed dem give dig en ny adgangskode. Det kan de gøre ved at trykke på tandhjulet => administration => brugere, gå ind på den aktuelle bruger, og klikke på ‘skift adgangskode’ under ‘Handlinger’ øverst til højre.

Alternativt kan en administrativ bruger gensende en velkomstmail. Den administrative bruger skal klikke på ‘Gensend velkomstmail’. I mailen du herefter modtager kan du indtaste en ønsket adgangskode:

gensend velkomstmail

Du kan også selv skifte den ved at logge ind på en pc og vælge tandhjul => skift adgangskode.

Således er fremgangsmåden, hvis du har glemt din adgangskode i Minuba. Rigtig god arbejdslyst!