Stort velkommen til tre nye medarbejdere i Minuba - Minuba

Stort velkommen til tre nye medarbejdere i Minuba

Tre nye medarbejdere i Minuba skal sikre et fortsat funktionelt og brugervenligt system

Velkommen til David, Camilla og Christian! Alle tre er netop begyndt fuldtid i Minuba. 

David skal i stillingen som UX designer arbejde på at videreudvikle et brugervenligt Minuba - både på visuelt og funktionelt niveau. 

Camilla og Christian er begge blevet ansat som udviklere i Minuba. De skal dagligt arbejde med at videreudvikle dels Minubas webapplikation samt app'en.

De glæder sig alle til for alvor at komme i gang med hverdagen i Minuba.

Vi er glade for at have dem med om bord - stort velkommen til Minuba!

Lær dem bedre at kende her og læs mere om, hvad deres rolle bliver i Minuba nedenfor.

David Hjelm Ellinghaus

David Ellinghaus er Minubas nye UX/UI-designer og brænder for at skabe brugervenlige it-løsninger, som gør hverdagen nemmere.

Netop derfor har David valgt Minuba for at hjælpe håndværkerne med at slippe for nogle af de administrative udfordringer, som er involveret i deres dagligdag. ”Vi ser en gennemgående digitalisering af samfundet i dag, og byggebranchen slipper ikke udenom. Det, som gør byggebranchen særligt interessant, er det store potentiale, som digitaliseringen kan bidrage med, såsom at minimere spildtid og gøre det nemmere at drive forretning”.

David har læst Kommunikation og it på Københavns Universitet. Her har han specialiseret sig i at skræddersy digitale løsninger, som skaber værdi og ikke mindst er nemme at bruge. Senest kommer han fra en stilling som it-konsulent, hvor han har været ansvarlig for at hjælpe virksomheder med at effektivisere deres forretning, ved udnytte de mange muligheder, som de nye teknologier medfører. Her visualiserede David store datamængder og lavede brugervenlige dashboards, for at give overblik over, hvordan man optimerer sin forretning.

Hos Minuba vil David særligt have brugervenlighed og behov for øje i videreudviklingen af Minuba:
Det er netop i overgangen fra papir til digital, at det er vigtigt at skræddersy it-løsninger til netop den enkelte virksomheds behov. Derfor er det vigtigste for mig, at gøre det nemmere for håndværkere at drive forretning og mindske spildtiden ved administrative opgaver.

Kunne du tænke dig at høre mere om Minuba eller Davids nye job hos Minuba, kan han kontaktes på mail: dhe@minuba.dk eller på tlf.: 7070 2037

Camilla Jakobsen

Velkommen til Minubas nye udvikler, Camilla. Hun har læst Medialogi på Aalborg Universitet i København, hvor hendes hovedområde var softwareudvikling med brugerne i fokus.

Camilla bliver en del af Minubas udviklerteam, som hver dag står for videreudviklingen og vedligeholdelsen af Minuba’s system.

Camilla vil arbejde hårdt for at sikre, at Minuba fortsat leverer det bedste produkt til kunderne, og ligeledes bibeholder den høje standard af produktet fremadrettet. "Jeg blev fanget af Minuba, fordi det er et sted, hvor man har fingrene i alle dele af processen - helt fra idé og design til det endelige produkt.". Derudover tilføjer hun, at et ekstra plus ved Minuba er, at "Minuba har deres kunder i fokus, som jeg mener er virkelig vigtigt." 

Disse aspekter sammen er efter hendes mening det, som skaber det bedste produkt til kunder og brugere, hvilket hun ser frem til at blive en del af.

Camilla kan se frem til en sjov og travl hverdag, hvor brugerne er i højsædet, og hun glæder sig til at "være med til at digitalisere en branche, som virkelig kan have gavn af det."

Kunne du tænke dig at drikke en kop kaffe med Camilla, eller høre mere om Minuba, kan han kontaktes på mail: cgj@minuba.dk og tlf: 7070 2037

Christian Lyngbye

Byd velkommen til Christian, som også er ny udvikler i Minuba. Christian har en baggrund som Cand. it. i Software udvikling fra ITU, og har desuden arbejdet med app-udvikling til Android hos virksomheden Lumigon.

Christians arbejde hos Minuba kommer til at bestå i at udvikle software, særligt til Minuba app'en. Han glæder sig til en hverdag i Minuba, hvor han vil "bidrage med at lave brugervenlig funktionalitet, som kan gøre brugernes hverdag lettere."

Han synes, at Minubas målgruppe, bygge- og servicebranchen, er interessant, da branchen har store muligheder for at skabe et bedre overblik gennem digitalisering. Christian tilføjer endvidere at, "Minuba er en målrettet virksomhed, som har et stort udviklingspotentiale, hvilket gør det til en attraktiv arbejdsplads. Derudover er kollegerne søde og hjælpsomme."

Christian glæder sig til "en udfordrende dagligdag med en bred vifte af arbejdsopgaver og mulighed for at udvikle mig." Desuden skal han, som alle andre udviklere i Minuba, sidde i supporten én gang om ugen. Det ser Christian som en klar fordel, og fortæller: "Minubas stærke kundekontakt giver mig, som udvikler, mulighed for at få direkte feedback fra brugerne på det, som jeg har udviklet, hvilket hjælper mig til at blive bedre."

Kunne du tænke dig at høre mere om Christian eller Minuba, kan han kontaktes på mail: cly@minuba.dk eller tlf: 7070 2037