Med Jublo og Minuba får du nem kundekommunikation og ordrestyring

Med Jublo bliver kundekommunikation nemt!

Kundernes forventninger til informationer og online tilgængelighed er høje. Med Jublo bliver det nemt at imødekomme disse forventninger.

Online tilgængelighed er især vigtig for service- og håndværksbranchen, hvor kunderne har et stort behov for at kunne indhente priser, arbejdsbeskrivelser mv. og booke tid til at få arbejdet udført, når det passer dem.

Det kan Jublo og Minuba hjælpe dig med. De to systemer taler nemlig sammen og kan effektivisere din hverdag, ved at tilbyde dig samme mulighed.


 

Smartphone og PC, der er på Jublos system

Nem kundekommunikation med Jublo og Minuba

Jublo er en komplet løsning til dig som håndværker, der ønsker en nemmere hverdag med et bedre overblik over din arbejdsdag.

Benytter du Jublos integration til Minubas fakturerings- og ordrestyringssystem, sparer du ikke alene tid, du får også mulighed for at fakturere kunden allerede, mens du er ude i marken.

De to systemer giver dig altså mulighed for at drive en professionel forretning uden at skulle tænke på det administrative i forhold til oprettelse af tilbud og ordrer, udfyldelse af ordrebeskrivelser og kvalitetssikring, billeddokumentation osv.

Du undgår dermed at vigtige informationer går tabt, fordi du eventuelt skal skifte mellem flere forskellige platforme.


 

Med Jublo bliver kundekommunikation nemt!

Med Jublo slipper du for at skulle holde styr på aftalerne med dine kunder, der ofte kan være svære at huske, hvis de fx er foregået via telefon.

Lad kunderne booke den ønskede og ledige tid direkte i din kalender, når det passer dem. Og bare rolig! Jublo hjælper dig nemlig med at huske alle detaljerne på opgaven.

Når sagen er oprettet, er alle informationerne samlet på én arbejdsseddel i Minuba og kundekommunikationen i Jublo, så den let kan tilgås af både dig og af kunden.

På den måde mindskes risikoen for misforståelser og uklare aftaler.

Har du brug for at dokumentere opgavens udførsel, gøres dette nemt via Minuba: Upload billeder, udfyld tilknyttet kvalitetssikring og upload evt. anden dokumentation direkte til sagen.

Håndværker, der bruger Jublo-appen til at kommunikerer nemt og hurtigt med en kunde

 

PC og kaffekop på et skrivebord

Sælg dine produkter og ydelser med Jublos webshop modul

Med Jublos webshop modul er det muligt at integrere en webshop direkte på din virksomheds hjemmeside, så der let kan sælges produkter og ydelser.

Alt placeres i kategorier, så udvalget i shoppen fremstår overskueligt og let tilgængeligt for dine kunder.

Med webshop modulet og integrationen til Minuba oprettes ordrerne automatisk i din Minuba, når kunden for eksempel køber et nyt toilet med montering.

Tiden bookes herefter automatisk i din Minuba kalender, med hjælp fra Jublos booking modul.

Læs mere om Jublos seks forskellige tilkøbsmoduller længere nede på siden.


 

Lad kunderne vurdere dig efter hver opgave

Med Jublos Rating modul får du et klart overblik over, hvor tilfredse dine kunder er med det udførte stykke arbejde.

På den måde kan du hele tiden forbedre jeres ydelser og optimere jeres virksomhed, samtidig med, at du får en unik indsigt i kundetilfredsheden og loyalitet.

Efter hver udførte opgave kan du få en tilbagemelding på kundens oplevelse. Du bestemmer selv, om den skal offentliggøres, da den som udgangspunkt kun ligger tilgængeligt inde i systemet.

Du kan samtidig begynde at måle på dine medarbejdere internt og muligvis finde ”huller i osten” i forhold til, hvilke opgaver I måske skal blive bedre til at udføre i fremtiden.

Læs mere om Jublos seks forskellige tilkøbsmoduller længere nede på siden.

 

Hånd med tommelfinger, der vender op af

 

Fire stakke af mønter i forskellige højder

Få et bedre økonomisk overblik med Minubas ‘Ledelsesoverblik’

Med Jublos integration til Minuba får du desuden adgang til 'Ledelsesoverblikket' som viser dig, hvordan du bedst fokuserer din tid.

Med Jublos Rating modul og Minubas 'Ledelsesoverblik' kan du med det samme se, hvilke typer opgaver der giver det bedste dækningsbidrag og som I er bedst til at udføre.

I Minuba kan du desuden oprette specifikke ordretyper, som gør det nemt og hurtigt for dig at udføre arbejdet, registrere materialer og timer, så snart ordren er modtaget og oprettet via din Jublo

- Nemmere bliver det ikke!


Med Jublo bliver kundekommunikation nemt

Se videoen og bliv klogere på, hvordan Jublo fungerer

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies. Klik her for at acceptere.

Tillægsmoduler

Jublo tilbyder seks moduler, som kan tilvælges efter din virksomheds behov. Fælles for modulerne er, at de alle hjælper dig med at være mere tilgængelig for kunderne, og samtidig letter det administrative arbejde.

 

Branding

Sæt din virksomheds identitet på kommunikation ved at tilføje logo og skræddersy indholdet. På den måde ved kunderne altid, når beskederne kommer fra dig.

Læs mere om tilkøbsmodulet Branding her.

 

Rating

Lad dine kunder vurdere dine håndværkeres arbejde efter hver fuldført opgave. På den måde får du indsigt i kundetilfredshed og loyalitet.

Læs mere om tilkøbsmodulet Rating her.

 

SMS

Med SMS kan du let kommunikere med dine kunder, direkte fra systemet, med forudgenerede beskeder, der automatisk sendes ud.

Læs mere om tilkøbsmodulet SMS her.

 

Tilbud

Du kan nemt modtage forespørgelser direkte fra din hjemmeside eller Facebook. Du kan også selv udsende tilbud til kunden.

Læs mere om tilkøbsmodulet Tilbud her.

 

Kommunikation

Med Kommunikation kan du nemt kommunikere direkte med dine kunder i platformen, både via e-mail os SMS.

Læs mere om Kommunikation her.

 

Booking

Dine kunder kan købe varer direkte på din hjemmeside, og samtidig booke tid til montering i ét simpelt flow. Lige på den tid af døgnet, det passer for kunden.

Læs mere om tilkøbsmodulet Booking her.