Mød Minubas nye medarbejdere

Byd Minubas nye medarbejdere velkommen

Minuba udvikler sig hele tiden, og vi har derfor flere nye medarbejdere at introducere jer for!

Vi er glade for at Aske, Birgit, Jesper og Lærke, er startet som nye fuldtidsmedarbejdere i Minuba. Vi har desuden været heldige at få mange nye studentermedarbejdere og praktikanter ombord!

Vi starter med at byde vores vores seje praktikanter fra DTU og KEA velkommen sammen med vores studentermedarbejdere og deltidsmedarbejdere - I gør en kæmpe forskel!

Tak, og velkommen til Marck, Sebastian J, Sebastian S, Magnus, Emilie og Ann Charlotte.

 


Velkommen til Aske

Hej Aske! Hvordan ser din hverdag ud i Minuba?

"Jeg arbejder med at udvikle Minubas digitale produkter, hvor jeg sørger for at vedligeholde og opdatere systemets funktionalitet og design."

 

Hvad er din baggrund og hvad har du tidligere lavet?

"Jeg er uddannet datamatiker og har arbejdet meget med native apps især til iOS. Her har jeg været med til at udvikle Nyx Systems iOS app til håndtering af natklubbers logistik.

Jeg har arbejdet som pædagogmedhjælper i en udflytterbørnehave med højt til loftet og masser af frisk luft."

Hvorfor valgte du Minuba, og hvorfor er Minuba et fedt sted at være?

"Med meget fokus og viden om arbejdsmiljø valgte jeg Minuba fordi jeg syntes, at de tjekkede boksene. Sidenhen er jeg kun blevet bekræftet i mine antagelser.

Og så kan jeg bare rigtigt godt lide at lave frontend oplevelser, der gør hverdagen bare en smule lettere for andre mennesker."


Vi byder Birgit velkommen

Hej Birgit, hvad arbejder du med i Minuba?

"Jeg hjælper og guider vores kunder når de har problemer med Minuba, har spørgsmål til brugen eller har brug for guidning i forhold til tilknyttede systemer."

 

Hvad er din baggrund og hvad har du tidligere lavet?

"Jeg er uddannet teknisk assistent og startede min karriere på en Maskinfabrik i Aalborg. Jeg har arbejdet mange år i en rådgivende ingeniørvirksomhed (Carl Bro) med bl.a. kvalitetssikring og som projektsekretær. Hos Birch & Krogboe (rådgivende ingeniørvirksomhed), havde jeg ansvar for reception, lystryk, post m.m.

Så har jeg været ansat i en pensionskasse, hvor jeg sad i bestyrelsessekretariatet. De sidste 10 år har jeg været hos Sweco hvor jeg bl.a. var kundesupporter for JordWeb, Bygningsaffald, RotteWeb, DriftWeb og flere andre systemer og fakturerede."

Hvorfor valgte du Minuba og hvorfor er Minuba et fedt sted at være?

"Jeg var tiltrukket af, at det er et mindre sted, hvor der ikke er langt til beslutningstagerne, arbejdet er spændende, jeg kan godt lide at snakke med folk og hjælpe dem så de kan komme videre med deres arbejde.

Minuba er et fedt sted at være da der er højt til loftet, kemien mellem kollegerne er super god og humøret højt. Og ikke mindst er mine kolleger super professionelle og meget seriøse omkring deres arbejde, hvilket jeg sætter pris på."


Velkommen Jesper

Hej Jesper, hvordan ser din hverdag ud i Minuba?

"Jeg er salgskonsulent til øst Fyn, Sjælland samt Lolland & Falster. Jeg glæder mig til at skulle ud og hygge med nye som gamle kunder."

 

Hvad er din baggrund og hvad har du tidligere lavet?

"Jeg er uddannet maler, men har arbejdet i salgsbranchen de sidste 12+ år, hvor jeg har være coach, salgsleder, sælger og konsulent."

Hvorfor valgte du Minuba og hvorfor er Minuba et fedt sted at være?

"Både Minuba og jeg valgte hinanden efter længere tids flirten, hvor tiden var den helt rigtige for begge parter. Det skinner igennem over alt, at man kan lide at være her og være en del af hele det her setup. Hvor det handler om at hjælpe især håndværkere til at blive fremtidens håndværkere. Det skulle jeg bare være en del af!"


Velkommen til Lærke

Hej Lærke, kan du beskrive din hverdag i Minuba?

"Jeg er UX Designer, og arbejder med at udvikle og sikre brugervenligheden i Minuba."

 

Hvad er din baggrund og hvad har du tidligere lavet?

"Jeg er uddannet ergoterapeut og har derefter taget en kandidat i teknoantropologi, som handler om, hvordan mennesker og teknologi gensidigt påvirker hinanden. Jeg har tidligere arbejdet med implementering af teknologi og udvikling af digitale løsninger i mit studiejob hos Frederiksberg Kommune."

Hvorfor valgte du Minuba og hvorfor er Minuba et fedt sted at være?

"Jeg synes det er fedt at arbejde i Minuba, fordi kundens succes er i fokus for alt hvad vi gør. Det motiverer mig at arbejde med et relevant produkt, som skaber værdi og gør en reel forskel for brugerne i deres hverdag. I Minuba er der holdkultur, hvor der er fokus på at løfte i flok og hvor vi lykkedes sammen. Det synes jeg er inspirerende og giver en god energi."


Et stort velkommen til alle vores nye kollegaer!

Vi er glade for at have fået jer med ombord.


Nysgerrig? Læs mere her:

Om Minuba

Job og karriere i Minuba

Kontakt os