Ny sælger til Sønderjylland - Minuba

Ny sælger til Sønderjylland

Hos Minuba ønsker vi at være tilstede i hele landet, for vi ved, at behovet for at digitalisere arbejdsgangene i håndværks- og servicebranchen netop er tilstede i alle dele af Danmark. Derfor har vi, for at kunne dække hele landet med tilgængelige salgskonsulenter, udvidet salgsteamet med endnu en salgskonsulent.

Mød Jens Davidsen, ny salgskonsulent for Sønderjylland. Hans arbejde bliver at hjælpe både nye og eksisterende kunder med at digitalisere og dermed effektivisere deres arbejdsprocesser med hjælp fra Minuba. Lær ham bedre at kende her.

Jens Davidsen

Jens er Minubas nye salgskonsulent i det sønderjyske. Han er bosat i Haderslev med sin hustru og deres to sønner på henholdsvis 7 og 10 år. Jens er Sønderjyske fan, men kan spille på flere heste, hvad angår sportsgrene.

Han er uddannet inden for BTB salg og økonomi, men har også en uddannelse som folkeskolelærer. Dog har Jens en stor interesse inden for salg, og søgte derfor, efter den nye skolereform, tilbage til salgsbranchen. Han fortæller endvidere om sin arbejdsmæssige baggrund:

"Den røde tråd igennem mit arbejdsliv har været salg til og rådgivning af håndværkere. Senest har jeg solgt træbearbejdningsmaskiner for en østrigsk virksomhed."

Jens glæder sig til at komme i gang med hverdagen i Minuba, og fortæller "Digitaliseringsbølgen er for mig at se kun lige begyndt inden for håndværksbranchen, og den vil jeg gerne være en del af."

Derfor har han valgt at blive en del af Minuba, da han mener, at "Det bedste hold at være med på i den forbindelse er for mig at se hos Minuba, som signalerer samarbejde, troværdighed og innovation."

Vi er glade for at have dig med ombord Jens!

Vil du drikke en kop kaffe med Jens og høre mere om, hvad Minuba kan tilbyde dig, så kan han kontaktes på tlf: 7196 0676 eller e-mail jda@minuba.dk

Et stort velkommen til Jens! Vi er glade for at have dig med ombord.

Disse artikler kunne også være relevante for dig: