Mød Minubas svenske Country Manager - Minuba

Mød Minubas svenske Country Manager

Mød Anton Nyman, Minubas svenske Country Manager. I artiklen kan du lære ham og hans rolle som Country Manager bedre at kende.

Anton Nyman

Hvad er Antons baggrund?

Anton har bred erfaring inden for salg, og fortæller: "Jeg har 12 års erfaring inden for salg. I mit tidligere job var jeg Sales Manager for et farmaceutfirma." Salgserfaring er en vigtig kompetence at have som Country Manager, da salg i høj grad indgår i forbindelse med udbredelsen af Minuba i et nyt land.

Hvorfor er Minuba en god arbejdsplads?

Anton er glad for at være en del af Minuba, da han mener, at "Minuba er en spændende arbejdsplads og ligeledes er min stilling. Jeg får mulighed for at møde en masse mennesker og jeg har en masse forskellige og spændende opgaver."

For Anton var valget om at blive en del af Minuba ikke svært: "Jeg valgte Minuba for den utrolig spændende rejse forude. Det er meget spændende at starte en virksomhed op i et nyt land - hvorfor jeg ikke kunne sige nej til muligheden!"

Derudover fortæller Anton, at der er en god atmosfære og et godt samarbejde på tværs af alle delene i organisationen. "Samtidigt er det fedt, at vi alle arbejder mod samme mål."

Hvilken værdi tilfører du Minuba?

"Jeg bringer lederskab, salgskompetencer og en positiv attitude. Minuba Sverige kommer til at blive en stor del af Minuba - og jeg er manden bag roret."

Vi er glade for at have dig med på rejsen Anton!