Tilbyd dine kunder finansiering, mester! - Minuba

Tilbyd dine kunder finansiering, mester!

Minuba Service Finans

Minuba vil booste håndværkernes ordrebog med tilbud om lån til kunderne

I samarbejde med Nordea Finans og Lendme lancerer Minuba nu en helt ny service. Konceptet hedder Service Finans, og det sørger for, at håndværkere fremover kan tilbyde finansiering til deres kunder – i stil med det, man kender det fra f.eks. elektronik- og hvidevarekæder.

Konceptet med at tilbyde finansiering kender man fra eksempelvis ejendomsmæglere, bilforhandlere, elektronikkæder og lignende – men det er ikke en ydelse, som håndværkere umiddelbart har kunnet tilbyde. Det ændrer sig nu. Via Service Finans kan en håndværksmester nu helt automatisk sørge for, at der ved afgivelse af tilbud eller ved fakturering også tilbydes finansiering.

Minuba står bag et succesfuldt ordre- og sagsstyringssystem til servicevirksomheder, og Minubas adm. direktør Casper Hassø Nielsen er stolt over at kunne lancere et koncept, som ikke er set før. Derudover har han store forventninger til den betydning, Service Finans kan få for både håndværkerne og deres kunder.

Hos Minuba har vi et erklæret mål om at give håndværksmestrene værktøj, der kan forbedre deres forretning. Med Service Finans får håndværkerne nu mulighed for at tilbyde deres kunder en nem og attraktiv finansieringsløsning,” siger Casper Hassø Nielsen og tilføjer:

Det betyder, at privatkunden får mulighed for at opføre eksempelvis drømmekøkkenet uden at skulle trække på opsparing eller lægge realkreditlån om. Det er ofte her, at byggeplanerne går i stå, og derfor vil Service Finans også blive en fordel for håndværksmesteren selv. Det vil med andre ord være med til at holde hjulene i gang.

Servicevirksomhedens kunde kommer frem til finansieringstilbuddet via et link til hjemmesiden. Her kan kunden selv skrue på parametre som lånebeløb og løbetid. Kunden bliver tilbudt at låne mellem 2.000 og 300.000 kroner, mens løbetiden kan sættes fra 12 til 72 måneder.

Lånet er simpelt, overskueligt, gebyrfrit og har en fast rentesats på 9,00 pct. (ÅOP). Det er Nordea Finans, der kreditvurderer og i sidste ende udsteder lånet. Kunden får svar 24 timer efter at have indgivet låneanmodningen.

Nordea Finans’ direktør Christian Jensen forklarer, at storbanken har en strategi om at indgå partnerskaber med techselskaber, der udvikler services, som kan forbedre kundernes hverdag.

Vi holder hele tiden øje med, hvad der bliver udviklet af nye spændende løsninger, som kan være relevante for vores kunder. Når vi ser et produkt, der giver mening for både vores kunder og vores forretningsstrategi, som nu i dag med Minuba, er vi klar til at gå med i form af et tæt partnerskab.” siger Christian Jensen.

Service Finans er officielt lanceret 3. september 2018. Indledende er det udelukkende de mange virksomheder, der benytter sig af Minubas system, der har adgang til tjenesten.

Om samarbejdet

Minuba standard (transparant)

Nordea logo fritlagt

Lendme logo