Minuba sponsorerer DM i Skills 2023

Minuba støtter fremtidens håndværkere gennem DM i Skills

Danmarksmesterskabet for elever på erhvervsuddannelserne, DM i Skills 2023 løber af stablen i Messe C i Fredericia på torsdag i denne uge. Her får de unge chancen for at vise deres talent, og til DM i Skills 2023 vil hele 280 elever fra 45 forskellige fag, kæmpe om at blive danmarksmester indenfor netop deres håndværks- eller servicefag. Udover de 45 konkurrencefag, vil der desuden være 26 demonstrationsfag.

For Minuba er DM i Skills en hjertesag og i år er ingen undtagelse. Vi vil være med til at udvikle hele håndværksbranchens måde at tænke og drive virksomhed på. Derfor er det sjette år i træk, at Minuba er medsponsor ved DM i Skills:

"Vi vil gerne være med til at udvikle hele håndværksbranchens måde at tænke og drive virksomhed på. Derfor synes vi, at det er vigtigt at sætte et positivt fokus på håndværksfaget, som et ambitiøst valg med mange muligheder. En god forretning er baseret på dygtige og kompetente medarbejdere, og det starter allerede på skolebænken", udtaler Minubas CEO, Casper Hassø Nielsen.

Hvad er DM i Skills?

Hvert år afholdes DM i Skills, hvor unge fra forskellige erhvervsuddannelser mødes for at dyste om titlen som landets bedste inden for deres fag. Med over 300 deltagende unge bliver mesterskabet en scene, hvor talenterne kan stråle. DM i Skills er ikke kun en konkurrence, men også en platform, der løfter de unges faglige niveau og præsenterer erhvervsuddannelsernes brede og fascinerende udfordringer, især for grundskoleelever.

Det er nonprofit organisationen SkillsDenmark, der står bag DM i Skills. De arbejder blandt andet med talentudvikling, eksponering og internationalisering inden for danske erhvervsuddannelser.

Øget indblik i branchen skal hjælpe

DM i Skills giver et øget indblik i branchen og hjælper erhvervene med at blive attraktive for potentielle nye kræfter, som branchen har brug for.

“Minuba vil hjælpe håndværkere med at drive en professionel forretning og vi ser netop, at evnen til at skabe en forretning, starter med en god faglig ballast. Det er derfor rigtig vigtigt, at vi fastholder og øger tilgangen af lærlinge til håndværksfagene, og at håndværksvirksomhederne ser den værdi, som lærlinge kan være med til at tilføje til virksomheden. Derudover skal mester bruge lærlingenes kompetencer for, at sikre virksomhedens og branchens fremtid og dermed undgå, at der mangler gode medarbejdere om 5 år!”, udtaler Casper Hassø Nielsen.

Et større fokus på erhvervsuddannelserne

Minuba vil være med til at udvikle hele håndværksbranchens måde at tænke og drive virksomhed på. Derfor ser vi os selv, som en vigtig del af fremtiden omkring udviklingen af talenter indenfor håndværks- og servicebrancherne.

Vi har et stort ønske om, at kunne bidrage til at Danmark både får flere - og dygtigere faglærte: ”I en tid, hvor uddannelser og den yngre generation er under et særligt pres, skal vi sikre, at fagligheden hos de unge forbliver i topform - da det er ungdommen, der udgør Danmarks fremtid og økonomiske vækst. SkillsDanmark er derfor et initiativ som vi i Minuba er meget begejstrede for og fortsat vil støtte”, udtaler Minubas CEO, Casper Hassø Nielsen

Gratis adgang til DM i Skills

DM i Skills 2023 afholdes i Messe C i Fredericia fra torsdag d. 2. februar til lørdag d. 4. februar. Her kan du møde en masse engagerede elever og lærlinge, som skal dyste mod hinanden for at blive Danmarks bedste indenfor netop deres service- eller håndværksfag.

DM i Skills er åben for alle interesserede, og der er gratis adgang.