Minuba er nomineret til Årets Virksomhed 2022

Minuba er nomineret til Årets Virksomhed 2022 i Lyngby-Taarbæk Kommune

Minuba Aps tog i 2022 ansvar for at hjælpe ledige med særlige udfordringer i jobbet, og blive en del af arbejdsfællesskabet. Som en del af denne indsats, blev vi nomineret til Lyngby-Taarbæk Kommunes "Årets Virksomhedspris 2022 på Beskæftigelsesområdet" for vores engagement og sociale ansvar. Vi blev anerkendt for vores bestræbelser på at ansætte eller fastholde ledige og/eller sygemeldte borgere på arbejdsmarkedet. Dette er vi stolte over!

Fokus på at få flere unge i beskæftigelse eller uddannelse

Nomineringen til Årets Virksomhed 2022 baseres på de tre lokalpolitiske beskæftigelsesmål i Kommunens Beskæftigelsesplan 2022, og kriterierne målretter sig mod virksomheder, der har gjort en særlig indsats inden for ét eller flere af følgende områder:

  • Få flere seniorer i job
  • Hjælp flere unge til beskæftigelse eller uddannelse
  • Samarbejde med Jobcenteret om at få flere udsatte borgere på arbejdsmarkedet

Det er også en betingelse, at virksomheden er en privat virksomhed, der er placeret i Lyngby-Taarbæk Kommune.

"Vi er både glade og stolte over, at være nomineret til Årets Virksomhed i Lyngby Kommune. Som virksomhed er det vigtigt for os at være med til at tage et samfundsmæssigt ansvar, da det at tage ansvar og agere ansvarligt er en del af vores værdier og vores kultur. Samtidig hænger engagementet med de unge mennesker rigtigt godt sammen med vores sponsorat, og involvering med SKILLS Danmark. Her støtter vi op om fremtidens arbejdskraft, de unges dygtiggørelse, og deres faglige udvikling for samfundets bedste", siger adm. direktør Casper Hassø Nielsen.

 

Lyngby-Taarbæk Kommune har siden 2015 uddelt prisen Årets Virksomhed til en lokal virksomhed, som har udvist et særligt socialt ansvar i den lokale beskæftigelsesindsats.

Læs mere om nomineringen her.