Minuba klar til Holland – Velkommen til ny hollandsk kundesupporter - Minuba

Minuba klar til Holland – Velkommen til ny hollandsk kundesupporter

Minuba er klar til at indtage det Hollandske marked, hvor vi vil hjælpe håndværks- og servicevirksomheder med at effektivisere og digitalisere driften af deres forretning. Derfor har vi ansat Richard Christiaan van der Velde, som vores nye Hollandsk-talende supporter.

Richard van der Velde

Hvad er Richards baggrund?
Richard er uddannet applikationsudvikler i Nederlandene og arbejdede under uddannelsen som kundesupporter hos Staples. I dag er han bosat med sin familie i Danmark. Siden han kom til Danmark har han bl.a. arbejdet som ejendomsfunktionær og senest som facility manager og user supporter hos den Kgl. Nederlandske Ambassade.

Hvorfor valgte du Minuba?
Jeg var på udkig efter et job, som passede bedre til mit familieliv end jobbet hos den Nederlandske Ambassade. Da jeg fik tippet om den ledige stilling hos Minuba og kom til samtale. Til jobsamtalen fik jeg med det samme indtryk af Minuba som en super frisk og dynamisk virksomhed. Allerede efter den første samtale var jeg solgt, og tænkte: her SKAL jeg bare arbejde!

Han forsætter: ”Det jeg bedst kan lide ved at arbejde med support i Minuba er filosofien om, at Minuba ikke blot er et produkt men et samarbejde. Vi vil ikke bare sælge et system, vi vil hjælpe kunder med at gå fra virksomhed til forretning! Man kan også fornemme, at kollegaerne virkelig har lyst til at hjælpe. Kunden skal synes, at det er fedt at kontakte supporten. Hvordan skulle jeg ikke have lyst til arbejde i et så engageret team?”.

Richards erfaring med at samarbejde med håndværkere, med kundesupport, samt uddannelsen som applikationsudvikler gør, at han forstår de udfordringer og behov som håndværkere har. Derudover har han let ved at forstå systemet og videreforklare funktionerne til brugerne på en letforståelig måde.

Velkommen til Richard van der Velde

Hvilken værdi tilføjer din stilling til Minuba og vores kunder?
Hollandsk er mit modersmål. Det gør, at jeg kan besvare henvendelser fra de Hollandske kunder på deres eget sprog. Jeg kan være sparringspartner til sælgeren i Holland og hjælpe ham med at yde sit bedste. Derudover vil jeg hjælpe med at oversætte en masse indhold som nyheder, manualer, og alt andet der bliver behov for til de hollandske kunder.

Stort velkommen ombord hos team-Minuba Richard!