Minuba ansætter to nye medarbejdere - Minuba

Minuba ansætter to nye medarbejdere

Velkommen til Cecilie og Peter!

Det er med stor glæde, at vi kan byde to nye ansatte velkommen. Cecilie bliver Minubas første norske kundesupporter, og Peter får rollen som Product Owner. Begge startede i Minuba i Lyngby den 1. november 2017.

Vi er glade for at få jer med om bord!

Mød dem og læs mere om, hvad deres rolle bliver i Minuba lige her.

Velkommen til de nye medarbejdere Cecilie og Peter
Cecilie Hummel Andersen ny medarbejder i Minuba

Cecilie

Sig hej til Cecilie Hummel Andersen, Minubas nye norske kundesupporter.

Cecilie bliver Minubas første norske kundesupporter, og skal dagligt hjælpe de norske kunder med at optimere og effektivisere deres virksomhedsdrift med Minuba. Desuden ser hun en stor værdi i systemet og fortæller:
"Jeg glæder mig til at se Minuba vokse og vokse og tage det norske marked med storm", fortæller hun.

Om stillingen fortæller Cecilie at: "det er en helt ny rolle for mig, men jeg glæder mig til at se, hvor rejsen tager mig hen. Jeg har høje forventninger!"

Cecilie har tidligere arbejdet med kundeservice, hvor hun blandt andet har hjulpet kunder med alt fra varerforsendelser til ødelagte kopimaskiner. For Cecilie betyder god kundeservice alt, og hun tilføjer: "kommunikation og kundeservice er en stor prioritet, og jeg glæder mig til at komme i gang og give kunderne den bedste oplevelse".

Cecilie er uddannet inden for handel og kontor og har også en baggrund som kosmetolog. Fra hendes tidligere stillinger, i blandt andet IBM, Christian Dior og Triumph, har hun gode erfaringer inden for salg og kommunikation. Desuden har hun en god teknisk forståelse fra hendes tid som supporter hos Xerox. 

Kunne du tænke dig at høre mere om Minuba eller Cecilies valg af Minuba, kan hun kontaktes på mail: cha@minuba.dk

Peter

Mød Peter Tving, Minubas nye Product Owner.

Peters rolle bliver at bistå det vigtige arbejde i at videreudvikle systemet på baggrund af kundernes behov. Endvidere bliver hans opgave at kortlægge kundernes brug af Minuba for at forbedre den samlede brugeroplevelse. Kort sagt bliver Peters hovedopgave, at understøtte og videreudvikle Minuba, så systemet nu og i fremtiden skaber den største værdi for kunderne.

Det var netop også muligheden for at udbrede Minuba til andre lande og dermed skabe værdi for endnu flere håndværks- og servicevirksomheder, som vækkede Peters interesse for at blive en del af Minuba.

Peter har læst Datalogi på Københavns Universitet og Datalogi og Økonomi på Handelshøjskolen. Han har primært arbejdet indenfor softwareudvikling i konsulent- og reklamebranchen, hvor han aktivt har arbejdet med softwareudvikling i 15 år, det meste af tiden som aktiv udvikler. Senest kommer han fra en stilling som udviklingschef hos Mofibo og ansvarlig for indkørsel/samkørsel af IT-systemer for opkøbte selskaber i Mofibos moderselskab Storytel, samt udrulning af nye markeder fra et IT-perspektiv.

Peter fortæller, at han ”glæder sig til, endnu en gang, at flytte en branche fra papir til digital!

Kunne du tænke dig at drikke en kop kaffe med Peter, eller høre mere om Minuba, kan han kontaktes på mail: ptv@minuba.dk

Peter Tving ny medarbejder i Minuba