Messetilbuddet, der tiltrækker dine kunder - Minuba

Messetilbuddet, der tiltrækker dine kunder

Inden messen i Odense ”Mad og Design” skulle løbe af stablen, havde Matias fra Ole Hemmingsens VVS været i dialog med Service Finans, fordi de ønskede nogle forslag til hvordan deres forskellige messetilbud ville se ud, hvis kunderne blev serviceret igennem Service Finans. Service forslag, som Mathias og hans team kunne vise frem på messen.

Under messen møder vi Andreas, som vil benytte sig af Ole Hemmingsens messetilbud, og han finder det samtidig interessant, at det kan finansieres gennem Service Finans.

Andreas bestiller et blødgøringsanlæg, som den dag i dag er monteret og virker perfekt. Da han modtager fakturaen, vælger han at ansøge om et lån til at dække hans udgifter til anlægget.

Andreas udtaler:

“Jeg synes, det er rigtig godt, at en håndværker kan give mig denne mulighed. Det er nemt, attraktivt – og så undgår jeg at skulle gå i banken. Processen er super enkel, og jeg havde allerede svar på finansieringen efter et par timer”

Matias fra Ole Hemmingsens VVS fortæller:

“Hos os skaber det stor værdi, at vi igennem Minuba kan give vores kunder muligheden for at benytte Service Finans. Normalvis kan vores kunder godt få lov til at lave en afbetalingsordning med os, men da vi både har udgifter til kreditorerne, materialerne og de brugte arbejdstimer, så giver det os nogle store omkostninger at tilbyde denne fleksibilitet. På den måde kommer Service Finans nærmest som kaldet, fordi det betyder, at vi kan fortsætte med at drive en rentabel forretning og tilbyde vores kunder muligheden for en fleksibel afbetalingsordning.”