Ledelsesoverblik i Minuba

Ledelsesoverblik og ordrestyring

Tag temperaturen på din virksomhed, mester!

Med Minubas 'Ledelsesoverblik', får du et tydeligt overblik over sager og økonomi, så du ved, hvordan du bedst fokuserer din tid. Når stakken med opgaver vokser sig større, skal mester til at holde styr på dagens arbejde, såvel som fremtidige sager. Måske skal du til at ansætte flere medarbejdere, eller købe nye maskiner? Uanset hvad du skal, er det en god idé at få et overblik over virksomheden. 

Takket være Minuba er det let at holde sig opdateret. Du kan hurtigt se, hvor mange penge der er bundet i dine sager, hvor meget du har faktureret for, og om din virksomhed er på rette køl. Med Minuba ser du med det samme, hvilke opgaver du tjener flest penge på.

Tjek din pipeline, og se hvor du tjener dine penge

Med et enkelt klik, viser Minuba virksomhedens omsætning og pipeline. Du kan se direkte, hvor mange penge der er på vej ind i butikken, hvilke materialer du sælger mest af, eller hvilke afdelinger, som tjener flest penge.

Minuba viser dig faktuelle tal, som du kan bruge til noget. Så er det nemt at se, hvad du gør godt - og hvad du kan gøre endnu bedre!

Overblik over økonomien

Minuba samler alle dine vigtige tal på et sted

Med 'Ledelsesoverblik' kan du blandt andet:

  • Opdateret data - alle tal ændrer sig direkte så du kan følge med i økonomien
  • Se din pipeline og se hvor mange penge der er på vej ind
  • Se hvilket type arbejde du tjener flest penge på
  • Se virksomhedens omsætning til dato
  • Se hvilket materiale du sælger mest af
  • Se direkte den afdeling eller ansvarlige medarbejder det går særligt godt for