Kvalitetssikring - Minuba

Kvalitetssikring

Medarbejderne udfører kvalitetssikringen elektronisk ude hos kunden. Lovpligtigt eftersyn og afprøvning tilknyttes automatisk, og billeder og anden dokumentation uploades nemt. Alle informationer gemmes og bruges som dokumentation f.eks. ved audit. Vælg blandt de mange brancheformularer.

Overhold reglerne
Lovgivningen for kvalitetssikring er i konstant forandring. I Minuba ønsker vi, at du kan fokusere på, hvad der er vigtigt for at udvikle din forretning. Derfor har vi i samarbejde med vores partnere sørget for at levere de mest aktuelle dokumenter efter nyeste lovkrav. Desuden giver Minuba fuld adgang til samtlige kvalitetssikring dokumenter på alle tidspunkter, hvorfor der ingen grund er til at have papirdokumentation. Alt på ét sted – sikkert og let tilgængeligt til enhver tid.

Professionelle dokumenter
I samarbejde med vores kontrolinstans godkendte partnere er vi i stand til at levere en lang række dokumenter til hele brancher, og de opfylder altid lovkravene. Du behøver ikke at følge alle lovændringer og foretage justeringer til dine dokumenter, du kan blot overlade det til specialisterne. Alt sammen til din bekvemmelighed.

Dine egne dokumenter og checklister
Minuba giver innovativt værktøj til at skabe egne kvalitetssikringsdokumenter. Hvis du gerne vil lave et, kan værktøjerne bruges til at oprette dokumenter, som vil øge din kundetilfredshed eller standardisere den måde, du udfører arbejdet på.