Fra tilbud til ordre på 5 arbejdsdage - Minuba

Fra tilbud til ordre på 5 arbejdsdage

Kun 5 arbejdsdage skulle der gå, fra at Michael fra Ollerup El, var ud og give et tilbud på en luft til vand varmepumpe, til at kunden Jens takkede ja tak til, at det var Michael, der skulle installere den.

Idet Michael bruger Minuba, har han nemlig den mulighed at kunne tilbyde sine private kunder, at de kan ansøge om lån igennem Service Finans, hvilket betyder, at kunderne nemmere kan sige ja tak til en lidt større reparation, som til tider kan være en uventet udgift.

Kunderne sparer turen i banken

Michael udtaler:

“Når jeg er ude hos mine kunder, oplever jeg ofte, at jeg kan spare mine kunder for en tur i banken ved at tilbyde dem finansiering gennem Service Finans. Det skaber stor værdi for mine kunder, men også for mig og min forretning. Det er nemt og gennemsigtigt, der er ingen gebyrer osv.”

Vi spoler tiden lidt tilbage og starter der, hvor Michael var ude hos Jens for første gang for at besigtige opgaven. Her fortæller han Jens om muligheden for at finansiere den nye varmekilde gennem Service Finans. Så da Jens modtog tilbuddet, valgte han at ansøge om finansiering, så han kunne få udskiftet sit gamle gasfyr til den nye varmekilde.

Jens udfyldte ansøgningsskemaet online samme aften, og allerede dagen efter havde han positivt svar, og kunne aftale en dato for udskiftning af det gamle fyr.

Jens fortæller:

“Vi valgte Service Finans, da vores elektriker Michael gav os denne mulighed. Michael havde sammen med sit tilbud sendt os et link direkte til Service Finans, det var super nemt og billigt. Vi syntes, servicen var helt i top, og følte os rigtig godt behandlet”.

Michael fortæller om vigtigheden af, at det hele flasker sig, som det har gjort i Jens’ tilfælde. Michael har som så mange andre håndværkere rigtig travlt for tiden, og når der skal afmonteres et gasfyr, er det yderst vigtigt, at alt går efter hensigten, så ingen kunder kommer til at stå uden varme i huset længere end højest nødvendigt.