Forretningsorienteret studentermedhjælper i Minuba - Læs mere om stillingen

Forretningsorienteret studentermedhjælper i Minuba

Forretingsorienteret studentermedhjælper

Vi leder efter motiverede business-studerende til vores team!

Kan du lide at have mange bolde i luften? Er du kvalitetsbevidst og trives du i et travlt miljø i en vækstvirksomhed? Så er vi måske et godt match!

Vi har i øjeblikket mange spændende projekter undervejs, som vi har brug for ekstra hænder til at udføre. Derfor leder vi efter ambitiøse og strukturerede studentermedhjælpere. Det forventes, at du er i gang din bachelor – eller er på det første år af din kandidat – indenfor erhvervsøkonomi, internationalt handel/salg, marketing eller andre relevante studier.

Arbejdsopgaverne vil være varierende, men vigtigst er, at du er klar til at bidrage selvstændigt og ønsker at lære nye ting. I og med at vi er en voksende virksomhed med en flad struktur, vil du have mulighed for at få erfaring indenfor områder såsom forretningsudvikling, strategi, marketing og dataanalyse. Vi bestræber os altid på at finde projekter, som afspejler dine interesser og kompetencer.

Det er et plus, hvis du har erfaring fra en lignende stilling, men ikke et krav. Det forventes dog, at du kan genkende dig selv i følgende færdigheder:

  • Stærke kommunikations- og interpersonelle færdigheder
  • Skarp analytisk, struktureret og løsningsorienteret arbejdstilgang
  • De tre vigtigste egenskaber: Proaktiv, udadvendt og selvstændig
  • Flydende i engelsk (og gerne i et tredje sprog som hollandsk, norsk, svensk, tysk, polsk, italiensk, spansk eller fransk, selvom dette ikke er et krav)

Proaktivitet og selvstændighed belønnes med stort ansvar, mens der stadig er mulighed for professionel sparring med erfarne kolleger. Selvom vi vægter selvstændighed højt, er det også vigtigt, at du kan arbejde med forskellige teams på tværs af organisationen, da mange af dine opgaver også vil være projektbaserede.

Hvad vi tilbyder:

  • Personligt ansvar og ejerskab af opgaver
  • En stejl indlæringskurve og muligheden for at teste dine evner
  • Et fantastisk hold i en aktiv, venlig og humoristisk atmosfære
  • Arbejde i en voksende virksomhed, hvor du vil have mulighed for at skabe og udvikle dine egne opgaver og ansvarsområder
  • Et spændende job i en virksomhed med en agil tankegang og en flad struktur, hvor vejen fra idé til handling er kort

Stillingen er 15+ timer om ugen med en fleksibel arbejdsplan, særligt i eksamensperioder.

Vores alsidige og energiske team er baseret i flotte lokaler i Kgs. Lyngby tæt på Lyngby st. Vi afholder diverse events og aktiviteter i løbet af året, da vi også rigtig godt kan lide at have det sjovt sammen.

Ansøgning og kontakt

Send din ansøgning og CV til student@minuba.dk.

Vi gennemfører løbende interviews, og opstart er hurtigst muligt. Hvis du har spørgsmål vedrørende stillingen, er du velkommen til at kontakte os på ovenstående mail


Forretningsorienteret studentermedhjælper

Kort om os

Minuba er en dansk SaaS-virksomhed, der ønsker at digitalisere og forbedre arbejdsgange i byggeriet samt håndværksfagene. Med vores unikke software har vi fundet opskriften på, hvordan dette kan gøres.

Minubas mål er at demokratisere adgangen for håndværkere til at drive deres forretning professionelt – uanset størrelse. Vi tilbyder et online fakturerings- og ordrestyringssystem, som gør det nemt at reducere mængden af ​​manuelt administrativt arbejde. Vi skaber overblik, optimerer processer, øger effektiviteten og forbedrer vores kunders likviditet - alt sammen til en rimelig pris. Kort fortalt er vi ved at ændre måden 7% af klodens arbejdsstyrke arbejder på.

I det daglige arbejder vi tæt sammen, der er kort vej fra beslutninger til handlinger, og vi får tingene gjort!


Dette kunne også have din interesse:

Minuba søger backend-udvikler

Om Minuba

Job hos Minuba