Digitalisér din håndværksvirksomhed med Minuba - og øg din omsætning !

Digitalisering øger mesters omsætning med 60 pct. pr. medarbejder

Håndværksvirksomheder, som har digitaliseret administrativt tunge processer og forretningsgange, omsætter for ca. 60 pct. mere pr. medarbejder, end de som ikke har digitaliseret deres forretning. Sådan lyder det i en artikel i Mester Tidende.

Der kan være enorme besparelser at hente for mester, når han vælger at digitalisere sine forretningsgange- og processer. Det kan installationsvirksomheden El og Teknik i Næstved, som til dagligt bruger Minuba til at drive deres håndværksvirksomhed, nikke genkendende til:

"At gå fra at have håndteret omkostningstunge administrative processer manuelt til i dag at have automatiseret 90 pct. af vores administration, har været en total game changer for os. Vi oplever simpelthen at få frigivet enorme mængder tid i bogholderiet og hos alle vores montører. Tid som bruges på at tage flere opgaver ind og på at yde en bedre kundeservice ude hos kunderne. Hos os har digitalisering resulteret i en øget effektivisering og en forbedret konkurrenceevne. Men vigtigst af alt, så får vi nogle meget gladere kunder ud af det, og glade kunder er nu engang målet for os"

Sådan udtaler partner Anders Colding Lund Petersen fra El og Tekniki Næstved i en artikel i Mester Tidende i dag.


Digitalisering er medvirkende til en højere omsætning

En helt ny analyse fra Visma e-conomic viser, at omsætningen blandt landets håndværkere er steget med 14 pct. under coronakrisen.

"En mere dybdegående analyse af tallene viser samtidig, at de håndværksvirksomheder, som har digitaliseret alle administrativt tunge processer og forretningsgange, omsætter for ca. 60 pct. mere per medarbejder, end de som ikke har digitaliseret deres forretning. Det svarer til en årlig meromsætning på hele 640.000 tusind kr. per medarbejder.", udtaler Thomas Pedersen, som er Visma e-conomics brancheekspert inden for håndværksbranchen.

Læs hele artiklen i Mester Tidende her.